Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Niște picături tot vor fi. Asta spun specialiștii în meteo. Și noi credem

ro

29 May, 2016 07:25 2597 Marime text
Astăzi vremea va fi caldă, călduroasă după-amiaza în vestul şi local în centrul şi sudul ţării, spune meteoplus. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, uşor mai coborâte pe litoral.
 
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, după-amiaza şi seara, în est, sud-est şi în zona de munte, iar noaptea în vest, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Punctiform se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi posibile doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Minimele termice se vor încadra între 10 şi 20 de grade, uşor mai coborâte în depresiuni, unde izolat vor mai fi condiţii de ceaţă.
Vremea.ido.ro spune că la Constanța va fi parţial înnorat, posibilitate de furtună cu fulgere, câteva furtuni pot fi puternice, maxima zilei 25°C, vântul va sufla cu viteze dinspre Est cu viteze cuprinse între 10 şi 15 km/h, cantitatea de precipitații prognozată va fi de 1 l/m².
La această oră în județul Constanța se înregistrează 15 grade  la Hârșova, 15,8 la Medgidia, 16,3 la Cernavodă, 16,7 la Constanța, 16,9 la Adamclisi și 17,4 la Mangalia. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii