Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Ne miră că au loc catastrofe când este surprinsă o maşină pe calea ferată? Uite cum ignoră un şmecher barierele şi semnalele (video)

ro

07 Apr, 2017 12:26 11848 Marime text
Astăzi redactorii noştri au plecat către un eveniment care avea loc, în zona Cora-Brătianu, din Constanţa, pe strada Justiţiei. Acolo era un început de incendiu pericolul fiind crescut şi pentru că era chiar în apropiere de Oil Terminal.

Până pe strada Justiţiei trebuie să treci printre două bariere de cale şi este destul de puţin probabil să nu prinzi niciuna.

Exact aşa a fost şi azi când, cei aflaţi acolo, nu au prins una ci ambele bariere. Desigur, cei mulţi au stat pe loc, disciplinaţi, aşteptând să se oprească semnalele luminoase şi sonore pentru a putea să-şi continue drumul.

Dar, ca întotdeauna, se mai găseşte câte unul, mai şmecher, care nu poate să stea la rând şi îşi face loc să treacă mai repede.
Ca în exemplul de mai jos.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 08 Apr, 2017 10:25 Semnalizarea in zona este defectuoasa.Nici eu nu sunt de acord cu nerespectarea semnalelor luminoase la trecerea de nivel,dar,acolo,o linie este inchisa desi are semnal.Oricine a trecut pe acolo poate vedea asta.