Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Minori, puși de mamă să vândă flori la terasele din Piața Ovidiu. Ce sancțiuni au aplicat polițiștii locali

ro

16 Jun, 2018 13:58 3063 Marime text
Vineri, în jurul orelor 23:00, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanta au depistat două fete, în vârsta de 10, respectiv 4 ani, care vindeau flori la o terasa din Piața Ovidiu.

În momentul interogării acestea au susținut că mama lor le-a pus să apeleze la mila publică prin exercitarea faptelor de comerț ilicit în scopul de a obține ajutor material.

”În zonă a fost depistată și mama, care le aștepta pe o bancă în apropiere și toate trei persoanele au fost conduse la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanța unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infracțiunii de《Folosirea unui minor în scop de cerșetorie》așa cum este prevăzută în dispozițiile articolului 215 din Noul Cod Penal”, precizează DGPL Constanța. 

Politiștii locali au întocmit proces verbal de depistare pentru predarea persoanelor secției de poliției competente teritorial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ana 16 Jun, 2018 21:04 E groaznic ce se întâmplă.Flori ,scoici ,porumb nu ai voie sa vinzi.In schimb țigări de contrabandă și femei pe centura da.Ce mizerie...Lăsați oamenii să trăiască.Politia să de-a autorizații tuturor celor care doresc sa muncească.Luati exemplul țărilor civilizate.Nu condamnați pe cei care vând lucruri,pe artiștii stradali la exterminare prin infometare