Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanţa. Minor, reţinut pentru tâlhărie. Ar fi deposedat de bunuri două persoane

ro

24 Oct, 2018 10:54 1353 Marime text
Un minor de 17 ani a fost reţinut după ce ar fi sustras bunuri de la două persoane, în municipiul Constanţa.

Potrivit IPJ Constanţa, ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie calificată, respectiv tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Secției 3 au identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor.
 
Astfel, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 21.40, minorul ar fi agresat și deposedat de suma de 100 de lei o femeie, în vârstă de 32 de ani, care se deplasa pe o stradă din municipiul Constanța.
 
Totodată, la data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 7.00, minorul ar fi smuls telefonul mobil al unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, care se afla pe o stradă din municipiul Constanța.
 
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe minor, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 24 octombrie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE: Potrivit IPJ Constanţa, minorul a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii