Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa, mereu fermecătoare... „Vestigiile istorice din perioada romano-bizantină și natura au pierdut războiul cu armata lui Făgădău” (galerie foto)

ro

12 Jul, 2016 19:22 2368 Marime text
Constanţa, mereu fermecătoare... În cursul zilei de astăzi, un utilizator Facebook a postat, în mediul online, o serie de imagini ce surprind o altă parte a Constanţei, cea care nu trezeşte sentimente de mândrie.
 
Persoana ce a postat fotografiile pe care le puteţi vedea în galeria foto anexată articolului a scris şi următorul mesaj: „Parcul Arheologic Constanța. Vestigiile istorice din perioada romano-bizantină și natura au pierdut războiul cu armata lui Făgădău. Felicitări ai intrat în istorie!”.
 
Vă lăsăm în compania imaginilor ce nu au nevoie de mai multe comentarii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicolae Avram 12 Jul, 2016 20:58 Arata rau! Parasit! Turistii straini care vad isi intaresc o parere proasta, preconceputa sau, isi formeaza una. Nu stiu cine este Fagadau dar daca avea acest muzeu in grija, merita dat afara din functie. S-ar putea spune ca nu sint bani alocati pentru intretinere. Mai sint detinuti la Poarta Alba? Aduceti-i pe cei nepericulosi sa curete si sa ingrijeasca peluza. Sau puneti-l pe Fagadau sa faca si el ceva!