Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Intervenţie a poliţiştilor locali şi a angajaţilor Polaris M Holding, în cartierul Anadalchioi. Adăpost improvizat, dezafectat (galerie foto)

ro

22 Oct, 2018 13:18 3054 Marime text
Astăzi, 22.10.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța împreună cu lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat pe Strada Ion Alexandrescu din cartierul constanțean Anadalchioi, în scopul igienizării zonei și menținerii unei permanente stări de curățenie după ce o persoană își improvizase un adăpost și depozitase mai multe obiecte pe domeniul public.

Potrivit reprezentanţilor DGPL Constanţa, persoana în cauză a fost legitimată și sancționată contravențional cu suma de 400 lei, în conformitate cu prevederile art.9, pct 2 din H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța

Adăpostul a fost dezafectat și zona igienizată de către lucrătorii firmei de salubritate.

De asemenea, persoanei în cazuă i s-a recomandat să se deplaseze către localitatea de domiciliu, respectiv comuna Dobromir din județul Constanța.

"Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare. Numai împreună putem asigura  un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!", transmite Poliţia Locală Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii