Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Incident într-o stație de autobuz. Trecători stropiți cu un lichid de pasagerii dintr-o mașină de lux

ro

21 Aug, 2017 15:26 6192 Marime text


Un incident care a avut loc în această dimineață într-o stație de autobuz din apropierea unui centru comercial din Constanța scoate, încă o dată, în evidență nesimțirea de care dau dovadă unii dintre semenii noștri.

Pasagerul de pe bancheta dreapta spate dintr-un autoturism Mercedes a deschis geamul și a aruncat cu un lichid în oamenii care așteptau autobuzul în stație. După incident mașina și-a continut drumul către Cumpăna.

Totul a fost povestit pe Facebook de unul dintre martorii la incident care susține că una dintre persoanele aflate în stație ar fi precizat că va depune plângere la Poliție.
 
”Azi 21 aug 2017 la ora 06.49 un pasager din dreapta spate a aruncat cu un lichid pe călătorii care așteptau în stația de autobuz vis a vis de Auchan/Praktiker. Respectivii se amuzau teribil de incident și au făcut dreapta spre Cumpăna. M-am întors în stație și cei de acolo erau toți supărati. Un domn care a fost în statie pe nume Marian M. a spus că depune plângere scrisă la secția 5 Poliție. Gândiți-vă că putea să fie tatăl tău, mama ta sau sora, copilul tău in stația respectivă. Evenimentul a fost anunțat la 112.” - se arată înm mesajul postat pe Facebook

Sursa foto:  Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii