Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Incident în drum spre sediul PSD. O maşină aflată printre protestatari, oprită de jandarmi (galerie foto + video)

ro

10 Aug, 2018 21:24 3201 Marime text
Un autoturism care se afla printre protestatari a fost oprit de jandarmii aflaţi în faţa sediului PSD din zona Trocadero.

Mai mult, protestatarii au depus lumânări în faţa sediului PSD.

Reamintim că, peste 1500 de persoane au protestat în această seară în Constanţa. Alte câteva sute se îndreaptă în aceste momente înapoi spre Prefectura Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Român 11 Aug, 2018 03:28 V-au mărit salariile, ce mai vreți măi oameni buni, vreți salarii marite cu 700 la% ! Acum aproape 20 de ani, dacă încercai să spui ceva despre psd-ul hăituit și huiduit astăzi, erai luat la bătaie la propriu, jignit și scuipat ! Acum s-a întors roata, foștii psd-ști, au devenit mari pnl-iști, pdl-iști, pmp-iști, usr-iști...., acum foștii psd-ști sunt mari oameni de dreapta, unii au plecat peste hotarele României și acum sunt oameni de nădejde ai organizațiilor diasporei, numai poți "scoate nădragii de ei", cel puțin machidonii, au câteva pensii : una de la stat, alta de la veterani, alta că au fost deportați, alta că au fost pe frontul de vest și tot așa mai departe ! Mulți dintre machidoni nici nu au fost de pe unde tot primesc pensii diferite și diverse, dar asta pentru că sunt uniți la toate mișmașurile astea și românii pur și simplu sunt hăituiți și oropsiți în propria țară și se uită cu jind la unii și la alții cum, încasează la pensie sume uriașe și tot nemulțumiți sunt și tot mai vor, ce tot or mai fi vrând, numai Dumnezeu știe !? Banii României se duc pe : salarii nesimțite, pensii speciale, mulțimea pensiilor machidonilor și celor care fură anii de muncă de la unii și alții care au muncit și nu primesc drepturile cuvinte, dna-ul de ce nu intră cu un control puternic la casa pensiilor și multe vor fi scoase la iveală, dna-ul face dosare penale bogătașilor și nu le confiscă : averile și banii, doar îi trec pe unii pe alții, pe la beciul domnesc, le confiscă bani și doar atât !