Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa găzduieşte adunarea generală a Asociației Naționale Corale din România

ro

14 Jun, 2013 13:58 1038 Marime text
Sâmbătă, 15 iunie, IPS Teodosie va participa la adunarea generală a Asociației Naționale Corale din România. Evenimentul se desfășoară la Constanța, în sala de protocol a Casei de Cultură, începând cu ora 10.00.

Asociaţia Naţională Corală din România(ANCR) a fost înfiinţată în anul 1990 şi s-a afiliat în anul 1991 la organismul european de profil „Europa Cantat”. Asociația este o organizaţie cultural-artistică, cu caracter profesional, deschisă tuturor categoriilor de iubitori ai artei corale, muzicieni, şi nemuzicieni, cetăţeni români şi de peste hotare, indiferent de naţionalitate, religie şi domiciliu. Scopul său este ca, prin cultivarea şi popularizarea artei corale să aducă o contribuţie esenţială la educarea muzicală şi socială a unui număr cât mai mare de oameni din ţara noastră, îndeosebi din rândul copiilor şi tinerilor şi să ajute la realizarea unei bune înţelegeri şi conlucrări culturale cu popoarele europene şi de pe alte continente.

Președintele Asociației este dirijorul Voicu Enăchescu - Directorul  Centrului Naţional de Artă „Tinerimea Română”, IPS Teodosie deținând funcția de vicepreședinte.
După adunare, de la ora 12.00, corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului, va susține un concert în fața membrilor Asociației.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii