Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Focuri de arma pentru prinderea unor hoti

ro

13 Apr, 2010 15:05 1319 Marime text

Azi noapte, în jurul orei 1.00, poliţiştii din Năvodari au surprins în flagrant patru tineri care furaseră şi transportau un motor ce provenea de la o barcă situată pe strada Plopilor din localitatea.

Pentru imobilizarea şi reţinerea suspecţilor poliţiştii au tras 11 focuri de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime.

Doi dintre suspecţi au fost prinşi şi imobilizaţi de către poliţişti, ceilalţi doi reuşind să fugă în direcţii diferite. S-a pornit în urmărirea unuia dintre fugari care se urcase într-o autoutilitară, marca Dacia, ocazie cu care s-a folosit din nou armamentul din dotare. După aproximativ 300 de metri autoturismul a fost blocat la intersecţia străzii Plopilor cu strada Constanţei. Cei trei suspecţi sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi depistarea celui de-al patrulea suspect care a participat la comiterea furtului.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii