Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. E soare iar. Și frumos. Ce temperaturi sunt acum. Cum va fi azi

ro

23 May, 2016 06:48 2182 Marime text
Vremea va continua să se încălzească în majoritatea zonelor, fiind mai caldă decât ar fi normal pentru această dată, cu precădere în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, spune meteoplus.

Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 21 şi 30 de grade, iar cele minime între 10 şi 18 grade, mai scăzute numai în depresiuni spre 6 grade.
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, după-amiaza şi noaptea, local în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, pe arii restrânse în Moldova, Muntenia şi Dobrogea şi numai izolat în restul teritoriului.
În a doua parte a intervalului, astfel de fenomene se vor semnala local în Banat şi pe spaţii mici în Crişana şi Oltenia. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.
 
La Constanța, potrivit vremea.ido.ro, va fi parţial înnorat, maxima zilei 22°C, vânt NNE între 10 şi 15 km/h, șanse de precipitații 10% iar cantitatea de precipitații zero.
Stațiile meteo de pe teritoriul județului Constanța înregistrau la ora 06.00 10 grade Celsius la Hârșova, 12,4 la Medgidia, 13,1 la Cernavodă, 13,5 la Adamclisi, 14,1 la Constanța, și 14,3 la Mangalia. 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii