Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Dupa ce si-a ucis iubita, a incercat sa se sinucida

ro

04 May, 2010 16:04 2613 Marime text

Azi-noapte, în jurul orei 1.00, Givan Ismail, în vârstă de 38 de ani din Constanţa, taximetrist la firma „General Taxi" şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit în spate, iar apoi s-a plimbat toată noaptea cu cadavrul în maşină, spre dimineaţă abandonând autoturismul pe strada Baba Novac , din zona Energia.

Cumplita crimă avut loc la Mangalia, acolo unde locuia victima, Mihaela Cristina Tolea, de 32 de ani. Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, cei doi erau concubini de mai mulţi ani, iar pentru că, azi-noapte, femeia făcea mişto de el, bărbatul s-a enervat atât de rău încât a lovit-o cu mai multe lovituri de cuţit.

Bărbatul s-a plimbat toată noaptea cu trupul femeii în agonie, prin Mangalia şi prin Constanţa. A aruncat arma crimei, un cuţit, în lacul Siutghiol. Toată noaptea criminalul şi-a păzit iubita, pe strada Baba Novac, în zona Energia, din Constanţa.

După ce a conştientizat crima oribilă pe care a comis-o, în această dimineaţă, Ismail Givan şi-a tăiat venele în taximetru. Poate speriat de moarte, criminalul aflat în agonie, şi-a sunat un prieten, care a anunţat poliţia.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii