Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Doua masini au ajuns in sant, intr-o singura zi

ro

07 Mar, 2010 17:53 1098 Marime text

Două autoturisme care circulau ieri pe şoselele judeţului Constanţa s-au răsturnat. Dacă într-unul dintre cazuri, poleiul a fost principala cauză a răsturnării, în cel de-al doilea a fost vina băuturilor alcoolice.

A ajuns cu BMW-ul în câmp

Alin George Barbu, tânăr de 19 ani din localitatea Limanu, conducea un autoturism marca BMW, înregistrat în Bulgaria, BG 261S, dinspre Mangalia către Negru Vodă. Din cauza poleiului de pe carosabil, tânărul a derapat cu maşina, şi s-a rostogolit de mai multe ori în câmp. Atât şoferul cât şi pasagerul din dreapta, Gabriel Paveloiu, au fost răniţi uşor.

A rănit doi oameni după ce a răsturnat maşina în şanţ

Ieri, în jurul orei 16.00 autoturismul marca Opel, cu numărul de înmatriculare CT 84 JOA, condus de Mihai Ciornei, a ajuns în şanţul de pe marginea drumului ce leagă Techirghiol de Moviliţa. Vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii, care din cauza băuturilor alcoolice consumate, a pierdut controlul maşinii şi a răsturnat-o. Şoferul şi alţi doi pasageri, George Valentin Chifan şi Flotin Biţă, au ajuns la spital cu răni uşoare.

Poliţia Rutieră a stabilit că Ciornei consumase băuturi alcoolice, alcooltestul înregistrând o alcoolemie de 0,49 la mie miligrame pe litru de alcool în aerul expirat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii