Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Coș metalic de gunoi, pe domeniul public, cu asigurare. Nu-l asiguri, nu-l ai. Dispozitiv antifurat

ro

25 Jul, 2016 02:46 5641 Marime text
Nu mică ne-a fost mirarea, ieri, când am văzut cum este asigurat un coș de gunoi, din cele noi, făcute din tablă ambutisată, de pe domeniul public al Primăriei Constanța.
 
Pentru a avea mai multă siguranță că nu va deveni ținta hoților care bântuie peste tot în Constanța, dar nu numai, cineva tare inventiv a născocit un dispozitiv alcătuit din două coliere metalice de strâns furtunuri.
Desigur, invenția nu este cine știe ce, cșul putând fi furat destul de simplu, dar celui ce are astfel de intenții i-ar trebui ceva să elimine piedica pusă în calea intenției lui.

Dar cum nicio încuietoare nu este pentru hoți ci tot pentru oameni cinstiți, așa și aici: dacă ar fi cineva care ar vrea să fure coșul, tot ar reuși, colierul putând fi desfăcut doar cu o șurubelniță normală sau cu ceva ce-ar putea funcționa ca o șurubelniță.
Ceea ce vrem să vă spunem este că acest coș conceput cu dispozitivul antifurt nu este pe undeva prin văgăunile municipiului ci pe strada Mircea cel Bătrân, chiar lângă o celebră policlinică și pe unde circulația este destul de intensă și noaptea fiind drumul către Mamaia și către cartierele Tomis ale Constanței.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fani 25 Jul, 2016 09:21 Domeniul public in orice tara civilizata ( nu-i cazul ,probabil la noi) se asigura in primul rand cu camere de luat vederi ! Cu valoarea furturilor si distrugerilor doar dintr-un an se cumparau si montau cateva mii de astfel de dispozitive ....Nimeni nu VREA sa ne spuna cine-i acela care se opune acestei minime protectii in orasul "turistic " Constanta .Cata bataie de joc la adresa locuitorilor orasului ,stiut ca in romania sunt sate si comune protejate de asemenea camere de luat vederi .Iata si de ce soferii indisciplinati ai orasului isi fac de cap .