Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Cinci persoane au fost depistate cu pliculeţe de halucinogene

ro

26 Jan, 2018 11:30 1553 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, cinci persoane care aveau asupra lor trei pliculeţe autosigilante transparente şi folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, două aparate de mărunţit şi un dispozitiv din plastic sub formă cilindrică care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.
 
În perioada 24-26 ianuarie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona de nord a staţiunii Mamaia şi „pod Butelii” din Constanţa, au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 27-37 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit trei pliculeţe autosigilante transparente şi folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, două aparate de mărunţit şi un dispozitiv din plastic sub formă cilindrică care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.
 
Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit, foliile de aluminiu şi jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Sursă foto: Grupărea Mobilă Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii