Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Cerşetorii, sancţionaţi de poliţiştii locali. Banii obţinuţi din cerşit au fost confiscaţi

ro

17 May, 2018 09:43 1733 Marime text
Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

În data de 16.05.2018, polițiștii locali cu atribuții în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice au depistat o persoană care apela la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie și ghicit în cărți, la intersecția Străzii Dezrobirii cu Bulevardul I.C Brătianu.  

Echipajele poliției locale i-au aplicat persoanei în cauză o amendă în valoare de 200 lei pentru apelarea la mila publicului și  o sancțiune complementară de confiscare a banilor (29 de lei) proveniți din exercitarea faptelor antisociale .

"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei D.G.P.L. CONSTANȚA: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat", transmite DGPL Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dumitrele gigi 27 May, 2018 01:53 Lipsa crasă de cultura polițiștii locali au confundat artiștii stradali cu cerșetori,vorbe urate,i au izgonit,amendat căci unde cultura nu mai pătrunde omul e mai ușor de exploatat