Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Captură la frontieră. Ce au descoperit polițiștii de frontieră în bagajele unor persoane care voiau să intre în țară (galerie foto)

ro

13 Mar, 2018 09:54 2108 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Negru Vodă și P.T.F. Vama Veche au depistat un cetăţean moldovean și un cetățean român care au încercat să  introducă ilegal în țară peste 800 flacoane parfum, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 12.03.2018, în jurul orei 07.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism, marca Volkswagen, model Sharan, înmatriculat în Bulgaria.

”Astfel, lucrătorii noștri au descoperit ascunse în bagajul personal al cetăţeanului moldovean U.L., în vârstă de 32 de ani, 212 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute” - a menționat agent principal Ionela Pasat, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

 
De asemenea, în data de 13.03.2018, în jurul orei 03.00, acționând în baza unei informaţii, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism, marca Volkswagen, model Touareg, înmatriculat în România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse în diverse spații ale autoturismului și în bagajul personal al cetăţeanului român T.L.I., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza municipiului Bucureşti, 634 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
 

”În ambele cazuri, bunurile în valoare totală de aproximativ 190.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii de frontieră, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate” - a mai precizat agent principal Ionela Pasat, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

 
Sursa foto: Garda de Coastă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii