Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Bărbatul care a lovit cinci mașini în timp ce era urmărit în trafic a fost arestat preventiv. Polițiștii au tras focuri de armă

ro

15 Mar, 2019 20:13 2325 Marime text
Bărbatul în vârstă de 27 de ani, cercetat de polițiștii Secției 2 pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere si punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul, care nu avea permis de conducere, s-a aflat în această dimineață la volanul unei maşini cu numere expirate. Tânărul a fost urmărit de către poliţiştii constănţeni care au tras şi focuri de armă de avertisment pentru a-l opri pe bărbat din încercarea sa de a scăpa de oamenii legii. În cursa lui de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către strada Răsuri din Constanţa, a lovit 2 maşini aflate în trafic şi alte 3 staţionate.

Sursă foto: IPJ Constanța

Citește și: Urmărire ca în filme în Constanţa! Poliţiştii au tras focuri de arme pentru a opri un bărbat care a lovit cinci maşini în trafic (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii