Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Bărbaţi băuţi sau fără permis, depistaţi în trafic

ro

30 Dec, 2018 14:12 2375 Marime text



La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe bulevardul Tomis.
 
La data de 29 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, care a condus un motociclu, pe strada Năvodari, din localitatea Lumina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Soveja din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cadrul depistării a luat parte și un jandarm al GMJ Constanța.
 
La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 rurală Cernavodă  au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Medgidia, care a condus un autoturism, pe raza localității Mircea Vodă, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii