Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Bărbat cercetat pentru furt din autoturisme, arestat preventiv

ro

05 Oct, 2017 09:19 1944 Marime text
Un bărbat în vârstă de 30 este bănuit de comitererea unei infracțiuni de furt calificat din autoturism și a unei tentative de furt calificat din alt autoturism.

În intervalul 06-09.09.2017, bărbatul în cauză ar fi săvârșit faptele pe raza municipiului Constanța, dintr-un autoturism parcat sustrăgând un aparat tip GPS.

Pentru probarea activității infracționale, la data de 04.10.2017, polițiștii constănțeni au efectuat două percheziții domiciliare la adresele unde locuiește bărbatul în cauză, în urma cărora au identificat mai multe bunuri posibil a fi fost obținute prin comiterea altor infracțiuni de furt.

Astfel, au fost identificate un monopied camera foto și patru acumulatori pentru biciclete, bunuri care ar fi fost sustrase, la data de 14.09.2017, dintr-un alt autoturism parcat pe raza municipiului Constanța.

Prejudiciul estimat la aproximativ 13.000 de lei a fost recuperat în proporție de 95% și predate persoanei vătămate.

În cursul zilei de ieri, polițiștii constănțeni l-au prezentat pe bărbat Judecătoriei Constanța, care a emis un mandat de arestare preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Direcției Operațiuni Speciale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii