Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Apel urgent pentru donare de sânge. Sunt așteptați donatori, indiferent de grupa sanguină

ro

26 Sep, 2018 07:19 1306 Marime text
Centrul Regional  de Transfuzii Sanguine Constanța face un apel urgent către locuitorii județului Constanța pentru a veni și dona sânge.

Donatorii sunt aşteptaţi să se prezinte sambata 29.09.2018 în intervalul 09:00-13:00, la  sediul CRTS Constanța din strada Nicolae Iorga numărul 85.
 
Solicitările de sânge şi componente sanguine ale spitalelor din judeţ şi din Bucureşti sunt în creştere, dar numărul donatorilor se menţine în aceasta perioada la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.
 
Pacienţi cu boli grave, copii şi adulti, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.

 

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa dispune de toate materialele necesare activitătii medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri, dar fără contribuţia dumneavoastră, a oamenilor sanatosi dornici sa ajute donand sange, eforturile noastre nu isi ating obiectivul, este mesajul transmis de reprezentanții Centrului Regional  de  Transfuzii Sanguine Constanța.


 Deasemenea , Centrului Regional  de  Transfuzii Sanguine Constanța anunţă acţiunea de informare şi recrutare de donatori de celule stem cu înscriere în Registrul Naţional  al donatorilor voluntati de celule stem.

În paralel, se va desfăşura şi acţiune de donare de sânge în cadrul programului iniţiat de peste 2 ani de această intituţie: "Ultima sâmbătă din lună", în intervalul 08.30-13.00.

Informaţii suplimentare se obţin la numărul de telefon 0241616035 sau 0341118003.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii