Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanța. Accident rutier grav. Două victime. Pietoni. Una din victime a murit

ro

01 Jan, 2017 06:02 10609 Marime text
Un grav accident de circulație a avut loc, în această dimineață, în urmă cu câteva minute, pe drumul care face legătura între Valu lui Traian și Constanța.
 
Potrivit primelor informații la intrare în Valu lui Traian, dinspre Constanța, la Popas, doi pietoni au fost loviți de un autovehicul.
 
Potrivit medicului Claudia Diana Tatarici, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța, victimele sunt în stare foarte gravă: una este în stop cardiorespirator, și i se fac manevrele de resuscitare, iar cealaltă a fost transportată la Spitalul Județean din Constanța pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

UPDATE ora 15.10: 
Pe data de 1 ianuarie, în jurul orei 04.50, un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Valu lui Traian, conducea un autoturism pe DN3, iar la un moment, chiar la intrarea în localitate, a accidentat doi bărbaţi care traversau strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.
 
În urma impactului, unul dintre bărbaţi a murit, iar celălalt, în vârstă de 32 de ani, a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Constanţa continuă cercetările în acest caz.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii