Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. A plouat tare azi noapte. Va mai ploua? Ce spun meteorologii?

ro

31 May, 2016 06:33 5644 Marime text
Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, şi în general instabilă, spune specialiștii de la meteoplus.
 
Ei mai adaugă că azi cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, mai ales dupã-amiaza şi seara, în Maramureş, Transilvania, Moldova, Muntenia, Dobrogea şi doar pe arii restrânse în celelalte regiuni.
Cantităţile de apă vor depãşi izolat 20...25 l/mp şi se menţin condiţiile de grindină. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări mai ales în timpul averselor.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. Temperaturile minime se vor încadra între 8 şi 19 grade.
 
Meteorologii de la vremea.ido.ro mai spun că la Constanța, parţial va fi înnorat, va fi  posibilitate de furtună cu fulgere, câteva furtuni pot fi puternice, maxina zilei va ajunge la 28°C, vântul va bate cu viteze cuprinse între 10 și 15 km/h din VNV iar cantitățile de precipitații vor ajunge la 1 l/m².
 
La această oră la stațiile meteo de pe teritoriul județului Constanța se înregistrează 16,5 grade la Adamclisi, 18,4 la Medgidia, 18,7 la Hârșova, 19,3 la Cernavodă, și 20,1 la Constanța și Mangalia.
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii