Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Naţional PNL se reuneşte sâmbătă, la Parlament

ro

29 Jan, 2015 12:35 1497 Marime text
Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a anunţat convocarea Consiliului Naţional al partidului, sâmbătă, la Palatul Parlamentului. La eveniment vor lua parte  parte 1100 de delegaţi, pentru a se valida următoarea fază a fuziunii organizaţiilor teritoriale ale fostului PDL şi PNL. Reuniunea începe la ora 12.00, în sala Alexandru Ioan Cuza din cadrul Palatului Parlamentului.
 

”Din cei 1100 de delegaţi, un număr egal, 550 din partea fostului PDL şi 550 din partea fostului PNL, sunt 420 de drept şi diferenţa, 680 de delegaţi, aleşi de organismele judeţene”, a declarat Fluture, potrivit Mediafax.
 
Secretarul general al PNL a precizat că la nivelul Consiliului Naţional se vor valida conducerile de la nivelul comitetelor executive judeţene. 

El a afirmat că la nivelul judeţelor ponderea va ţine cont de rezultatul de la alegerile europarlamentare în proporţie de 80 la sută şi 20 la sută numărul de primari rămaşi în fiecare partid după alegerile prezidenţiale.
 
De asemenea, el a menţionat că duminică, pe 1 februarie, de la ora 11.00, va avea loc reuniunea grupurilor parlamentare ale PNL, pentru a discuta priorităţile legislative pentru noua sesiune şi modul de organizare a grupurilor parlamentate comune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii