Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Național al PSD a adoptat o rezoluție prin care susține proiectele noului Cod fiscal

ro

20 Mar, 2015 17:27 1548 Marime text
Consiliul Național al PSD a adoptat vineri, în unanimitate, o rezoluție prin care susține proiectele noului Cod fiscal și de procedură fiscală, conform Agerpres.

"Consiliul Național susține proiectul reformei fiscale prin care Guvernul condus de Victor Ponta propune o nouă viziune de dezvoltare economică pentru România. Putem demonstra că suntem partidul care vorbește cel mai mult de problemele care au legătură cu viața oamenilor obișnuiți, fie că este vorba de reducerea generală a TVA, reducerea puternică a TVA la alimente, noi reguli fiscale prin care sunt practic favorizați contribuabilii, accize mai scăzute și taxe mai mici pe muncă. Prin noile Coduri fiscale avem drept principal obiectiv accelerarea creșterii economice și în același timp creșterea veniturilor majorității românilor pentru stimularea consumului", prevede rezoluția prezentată în Consiliul Național de deputatul PSD Viorel Ștefanm citat de Agerpres.

El consideră că creșterea economică din ultimii trei ani permite Guvernului să ia măsuri prin care să se genereze cât mai multă bunăstare pentru români.

Sursa foto: cronicaromana.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii