Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Naţional al PNL votează susţinerea preşedintelui Iohannis pentru un nou mandat şi pe Orban – premier

ro

11 Mar, 2018 14:15 1460 Marime text
Consiliul Naţional al PNL votează, astăzi, susţinerea preşedintelui Iohannis pentru un nou mandat şi pe Orban - premier. Partidul liberal anunţă depunerea, în această sesiune parlamentară, a unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului.
 
Liberalii îşi stabilesc astăzi strategia de deschidere către societate, într-o reuniune a Consiliului Naţional al PNL care a început, la Palatul Parlamentului. Consiliul Naţional al PNL a decis să voteze astăzi susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis de către PNL pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidenţiale, precum şi desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier dacă liberalii vor câştiga alegerile parlamentare. A fost anunţată şi candidatura lui Viorel Cataramă pentru desemnarea ca premier.
 
Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a anunţat că parlamentarii liberali vor depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, afirmând că vor strânge toate forţele politice din Parlament pentru a îndepărta coaliţia PSD-ALDE de la guvernare. Consiliul Naţional al PNL a adoptat şi o rezoluţie conform căreia toate filialele partidului sunt obligate să aibă pagină de Facebook şi site cu informaţii actualizate şi să promoveze dialogul prin social media.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii