Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa dezbate numirea unui nou director al RAJDP

ro

22 Apr, 2015 12:25 2062 Marime text
Astăzi, de la ora 12.00, în sala Remus Opreanu a Prefecturii Constanţa este programată o nouă şedinţă a aleşilor judeţeni. Ieri, au fost încărcate încă trei proiecte de hotărâre faţă de convocatorul publicat anterior şi care cuprinde 38 de proiecte de hotărâre. Astfel, pe ordinea de zi se regăseşte un proiect de hotărâre privind discutarea Adresei din data de 14.04.2015 a DNA – Serviciul Teritorial Constanta in Dosarul nr.200/P/2014.
 
Sala Remus Opreanu este mai plină ca de obicei. La şedinţă sunt prezenţi mai mulţi directori ai instituţiilor ai căror rezultate de evaluare se află în aprobare pe ordinea de zi.
 
Cei 33 de consilieri judeţeni prezenţi au votat ordinea suplimentară de azi. Este vorba de Proiectul nr.39 - Discutarea Adresei din dată de 14.04.2015 a DNA – Serviciul Teritorial Constanţa în Dosarul nr.200/P/2014, Proiectul nr.40 privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii pe anul 2015 de la Teatrul de Stat ConstantaInitiator: Vicepreşedinte – Nicolae Cristinel Dragomir şi proiectul nr.41 privind modificarea Anexei nr.4 la HCJC nr.382/18.12.2009 privind preluarea în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa a unor bunuri imobile-terenuri aflate în administrarea consiliilor locale Tîrguşor, Topraisar, Lumina, Deleni, Tortoman şi Hârşova, în vederea construirii obiectivelor de investiţii aferente proiectului "Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Constanţa"Iniţiator: Vicepreşedinte – Nicolae Cristinel DragomirAleşii au fost invitaţi mai întâi să voteze proiectele 27 (n.r. Proiectul privind numirea lui Daniel Cristu în funcţia de director general la Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri ConstantaInitiator: Vicepreşedinte – Cristian Gheorghe Darie) şi proiectul numărul 1 (n.r. privind eliberarea din funcţie a vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Constanţa, Iniţiator: consilieri judeţeni).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii