Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea S IMMO AG de către IMMOFINANZ AG

ro

20 Sep, 2018 12:17 1243 Marime text
Consiliul Concurenţei a autorizat  tranzacţia prin care Immofinanz AG a preluat S Immo AG şi, implicit, cinci companii deţinute de aceata: Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL, Victoriei Business Plazza SRL, Dual Construct Invest SRL, Roter Investitii Imobiliare SRL şi CII Central Investments Imobiliare SRL.

lmmofinanz este listată pe Bursa de Valori din Viena şi pe cea din Varşovia, care activează pe piața imobiliară, concentrându-şi activitatea pe sectorul de retail (de exemplu proprietăţi imobiliare cu destinaţie comercială din cadrul marilor centre comerciale) şi pe cel al birourilor (proprietăţi imobiliare cu destinaţie birouri).

În afară de România, Immofinanz AG este prezentă şi pe alte piețe, precum cele din Austria, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria.

S Immo AG este o societate austriacă pe acțiuni, listată pe Bursa de Valori din Viena, care activează pe piața imobiliară din Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Croația.

În România, S Immo deţine clădirea de birouri Sun Offices, centrul comercial Sun Plaza şi hotelul Novotel, toate situate în București.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii