Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul SCJU acuzat de luare de mită, încătuşat

ro

07 May, 2011 16:19 2324 Marime text

mita.jpgCarmela Endora Gherghina, consilierul juridic al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, a fost reţinută pentru 24 de ore. Ordonanţa de reţinere a fost emisă ieri după-amiază, în jurul orei 17.30, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care instrumentează cazul.

Oficialii se tem că lăsarea în libertate a suspectei ar putea periclita ancheta, sens în care, în următoarele ore, vor solicita judecătorilor Tribunalului Constanţa arestarea preventivă a consilierului juridic pentru o perioadă de 29 de zile. Surse apropiate cazului au precizat că angajata SCJU va fi prezentatată instanţei cu propunere de arestare în cursul acestei după-amieze, înainte de expirarea ordonanţei de reţinere. Amintim că ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat că împreună cu ofiţerii Serviciului Judeţan Anticorupţie Constanţa al DGA şi cu cei ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, au surprins-o în flagrant pe Carmela Endora Gherghina, la scurt timp după ce aceasta a primit suma de 200 de lei şi o sticlă de whiskey. Femeia primise bunurile în calitate de consilier juridic al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa de la o altă angajată a unităţii spitaliceşti, „pentru a rezolva favorabil o anchetă disciplinară ce o viza pe denunţătoare“. Consilierul juridic este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită şi respectiv trafic de influenţă.

 

sursa foto: www.ziaruldeiasi.ro 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sa se faca dreptate 08 May, 2011 14:10 ma bucur ca in sfarsit i-a venit cineva de leac! Imputitta asta face regulile acolo la Judetean ,ea lua bani si ameninta pe toti care ii dadea afara si pe care ii angaja in acelasi timp..Ma bucur ca i s-a dus vremea..Credea ca o sa tina la vesnicie sa santajeze lumea ca ii da afara daca nu cotizeaza ,dar uite ca i-a venit randul sa fie data afara ca si celor din vama..BV..in sf se face dreptate! Jos coruptia si spaga!
  • jos coruptia 08 May, 2011 14:09 nu.Ea a cerut de fapt 500E conform inregistrarilor telefonice si infirmiera in cauza i-a spus ca nu are nici un ban.Amenintata zilnic cu demiterea,asistenta a cedat psihic si s-a adresat autoritatilor,ceea ce ar trebui sa faca oricare din noi pentru a termina cu ,coruptia din Romania.Politistii i-au sugerat suma de 200 ron marcati cu substanta fluorescenta si jurista a acceptat!! A cui e vina deci????Infirmiera a urmat sfaturile politistilor.sa plateasca pentru ilegalitatea comisa..si o merita jepcara draqului..altadata sa nu mai faca tarife personale pentru angajari si demisii!!Inchisoarea sa o manance!
  • horia 08 May, 2011 12:11 PERSOANA CE DA SPAGA NIMIC ESTE FOLOSITA DE MULTA VREME ,IN DENUNTUTI,CARMELA TREBUIA INDEPARTATA ,A DEVENIT INCOMODA .A SEMNAT ALATURI DE CONDUCERE MULTE .TREBUIA SA SE ASTEPTE ./SPERAM SA SPUNA TOT CE STIE SI SA -SI REZOLVE PROBLEMA SPAGII DE DOI LEI,
  • decacat 07 May, 2011 16:02 asta e spaga? cit iau procurorii ,judecatorii,politistii spaga?de unde au vile si masini de lux?ia vedeti theodor nita si sotia judecator anca nita-vile masini lux ultimul tip-mercedes bmw audi a8 si a6 peugeot jeepuri,valentin stefan vile bmw seria 7 audi q7 trecute unele pe numele unor cetateni straini...ce mafie/sri dga si dna iau spaga si tac ..al quaida -traian basescu tace