Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul PSD, Dede Perodin şi-a depus raportul de activitate (documente)

ro

05 Jun, 2017 11:34 3082 Marime text
Asemenea altor colegi consilieri locali, şi Dede Perodin, consilier PSD şi-a depus raportul de activitate pentru perioada iunie-decembrie 2016. Perodin face parte din Comisia nr.5 – administraţie publică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor. La această comisie, scrie Perodin în raport au ajuns aproximativ 160 de proiecte de hotărâre de Consiliu, care au fost discutate şi au primit aviz favorabil. De asemenea, Perodin a participat în calitate de reprezentant al Consiliului Local, la şedinţele Consiliilor de Administraţie ale mai multor instituţii de învăţământ din municipiu.
Perodin mai face parte şi din Comisiile pentru închirierea spaţiilor, de repartizare a locuinţelor în regim ANL şi din patrimoniul RAEDPP şi este şi preşedintele Comisiei de repartizare a locuinţelor sociale din campusul Henry Coandă.
Notă: În secţiunea „documente”, puteţi vizualiza raportul de activitate al consilierului local municipal PSD, Dede Perodin.


Citeşte şi: Termenul de depunere era 31 martie Au apărut primele rapoarte de activitate ale aleşilor locali municipali (documente)
//www.ziuaconstanta.ro/stiri/administratie-locala/termenul-de-depunere-era-31-martie-au-aparut-primele-rapoarte-de-activitate-ale-alesilor-locali-municipali-documente-631560.html?print
Citeşte şi: Constantin, Solomon şi Căliminte Alţi consilieri locali municipali şi-au depus rapoartele de activitate (documente)
//www.ziuaconstanta.ro/stiri/administratie-locala/constantin-solomon-si-caliminte-alti-consilieri-locali-municipali-si-au-depus-rapoartele-de-activitate-documente-631793.html?print
Citeşte şi: Aleşii locali Andrei Popescu şi Romeo Rezeanu şi-au depus rapoartele de activitate
//www.ziuaconstanta.ro/stiri/administratie-locala/alesii-locali-andrei-popescu-si-romeo-rezeanu-si-au-depus-rapoartele-de-activitate-632027.html?print
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii