Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Consilierii locali din Mangalia, convocaţi în şedinţă. Află când!

ro

25 Oct, 2012 10:51 875 Marime text
Consiliul Local Municipal Mangalia se va reuni, mâine, în cadrul unei şedinţe ordinare. Evenimentul are loc la ora 13.00. Pentru moment, nu se cunosc proiectele de hotărâre care vor fi incluse pe ordinea de zi.
Vom reveni!
 
UPDATE 
Consilierii locali vor dezbate asupra Regulamentului de Funcţionare a instituţiei din care fac parte şi vor analiza un proiect privind rectificarea bugetului pe anul în curs şi, de asemenea, vor discuta despre proiectul privind  stabilirea unor măsuri ce se impun faţă de persoanele fizice şi/sau juridice care au încheiat cu autorităţile publice locale contracte de închiriere, concesiune, asociere şi care nu au respectat clauzele contractuale.
Aşa cum se arată într-un comunicat de presă, la iniţiativa primarului Cristian Radu membrii CL vor analiza trecerea lacurilor Neptun şi a Căminelor de Bătrâni în administrarea Serviciului Public Pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat.
Consiliul Local Mangalia va discuta în şedinţa de mâine şi despre măsurile ce pot fi luate în privinţa terenurilor şi clădirilor abandonate din oraş şi staţiuni, reamenajarea unor spaţii din Policlinică şi Spitalul municipal, precum şi despre stabilirea tarifelor pentru închirierea tonetelor şi spaţiilor comerciale din incinta Pieţei Saturn.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii