Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali ai PNL Constanța, acuzați că au votat împotriva valorilor istorice

ro

31 Jul, 2017 18:57 1422 Marime text
Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, referitor la votul dat astăzi de către consilierii locali ai PNL Constanța (aripa Vergil Chițac), precizează faptul că în continuare, consilierii PNL-iști sunt dispuși să voteze împotriva constănțenilor.
 

”Votul de astăzi, prin care PNL Constanța s-a abținut pentru a salva Basilica paleo-creștină, dovedește încă o dată că interesele de partid și orgoliile personale ale acestora sunt mai presus decât interesele salvării unui astfel de monument de la distrugere. Imaturitatea politică a consilierilor PNL nu face altceva decât să blocheze proiecte importante pentru municipiul Constanța” – precizează Claudiu Iorga Palaz.

”PNL-iștii uită că sunt trimiși în Consiliu de către constănțeni, cu scopul de a le susține interesele și a vota proiecte pentru binele comunității. Sunt convins că această atitudine va fi sancționată de electoratul constănțean, cu ocazia următoarelor scrutinuri electorale” – a mai adăugat Claudiu Iorga Palaz. .

 
Acesta precizează că Basilica paleo-creștină care face parte din lista monumentelor istorice, se află în incinta Colegiului Național ”Mihai Eminescu” și se presupune că a fost sediul Episcopiei Cetății Tomisului în secolul al-IV-lea”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii