Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3 - Noi mandate de consilieri judeţeni. Se votează pe bandă rulantă în CJC...

ro

02 Sep, 2015 14:07 1967 Marime text
Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă la această oră. Deşi pe ordinea de zi se aflau 49 de proiecte, ele au fost suplimentate, astfel încât în acest moment se află în dezbatere 59 de proiecte. Unul dintre acestea se referă la repartizarea unor sume de bani de către CJC pentru echipele de handbal din municipiul Constanţa.
Un alt proiect vizează transmiterea în folosinţă gratuită a unor imobile către Universitatea Ovidius.
Desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean în vederea participării la evaluarea şi selecţia membrilor Consiliului de Administraţie al RAJDP este un alt proiect apărut pe nepusă masă.
De asemenea, a fost retras proiectul 28privind aprobarea tarifelor pentru deszăpezire şi combaterea lunecuşului pentru iarna 2015-2016 ce vor fi aplicate de RAJDP Constanţa. 

UPDATE3, ora 15.40:

Cu 33 de voturi “pentru” din 36, directorul tehnic al RAJDP Constanţa, Lucian Poşerba, a fost desemnat reprezentantul CJC în vedrea participării la evaluarea şi selecţia membrilor Consiliului de Administraţie al RAJDP. Votul a fost secret.
 

UPDATE2, ora 14.27:

Încă patru consilieri au depus jurământul în funcţia de consilier judeţean. Este vorba despre Ionescu Alexandru, Gheorghe Veronica Adriana, Dumitru Coiciu şi Albu Marian Ciprian.
La solicitarea grupului PNL, proaspăta consilieră Luminiţa Iuruc va face parte din Comisia de turism, în locul lui Sorin Moceanu, care a trecut la Comisia de Urbanism.
O serie de proiecte sunt aprobate pre bandă rulantă în şedinţa CJC. Ele vizează suplimentări de fonduri pentru personal şi pentru revigorarea activităţii mai multor instituţii de cultură subordonate CJC.

UPDATE1, ora 14.15:


Începerea mandatelor a patru consilieri judeţeni a fost aprobată în şedinţa CJC. În acest moment, un prim mandat a fost încredinţat Luminiţei Iuruc, care depune jurământul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii