Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Consilierii judeţeni în şedinţă extraordinară

ro

14 Nov, 2016 13:19 2447 Marime text
Sedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Constanţa a început. În sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ sunt prezenţi 33 de consilieri judeţeni. 



Pe ordinea de zi a întrunirii sunt incluse următoarele proiecte de hotărâre:
1. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă într-un dosar penal.
Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
2.  Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a unui bun imobil proprietate publică a Judeţului Constanţa, către Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa.
Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2016.
Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
Cel de-al patrulea proiect de hotărâre propus pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a CJC şi care viza desemnarea reprezentantului judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ a fost retras.
 

UPDATE

Primul proiect, privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă în dosarul Geotop, a trecut, cu o abtinere.

A trecut si al doilea proiect, privind darea în folosinţă gratuită a unui bun imobil proprietate publică a Judeţului Constanţa, către Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa.

Şi proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2016 a trecut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LOCUITOR 25 Nov, 2016 13:30 Dacă voi avetzi bani, banii voștri, RADET-ule, sunt banii noștri, dacă guvernul își sporește veniturile de la o zi la alta, noi, romanii sărăcim de la o zi la alta, atunci cum să plătim datoriile la timp, către statul român, ne mirăm, cum de nu vă este rușine, ca să ne "punetzi / băgatzi sula-n coaste" ca să plătim datoriile la timp, chiar numai avetzi : rușine si bunul simtz, ca să intzelegetzi prin câte greutătzi trece marea masă a poporului romăn ?! Călcatzi pe cadavre, pentru a vă rezolva interesul vostru, banii si banii pe care i-atzi transformat in icoane și la care va închinatzi ! RUUUȘINE !Punetzi bani de la voi, că atzi acumulat destui bani de pe urma noastră, a săracilor de români, vai de noi ?!