Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilier al premierului „Kovesi se luptă pentru independența Justiției și ar trebui făcută erou pentru asta”

ro

27 Jun, 2014 23:49 1871 Marime text
Radu Popa, consilier al premierului Victor Ponta, a făcut o declarație mai puțin așteptată. Politicienii îl califică în fel și chip pe procurorul general Laura Codruța Kovesi (de curând primarul Radu Mazăre a solicitat suspendarea acesteia în contextul scandalului Mircea Băsescu - Bercea Mondial; să ne amintim și că Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu au cerut cu ceva timp în urmă chiar desființarea DNA), dar deputatul Radu Popa susține că de fapt situația stă cu totul altfel.

Consilierul premierului a afirmat pentru știripesurse.ro că procurorul-șef al DNA se luptă pentru independența Justiției și ar trebui făcută erou pentru asta. De asemenea, el consideră că Direcția Națională Anticorupție nu face dosare politice.

„Cred în nume personal că nu există niciun dosar politic la DNA indiferent de numele cui se află pe copertă”, a declarat deputatul PSD pentru știripesurse.ro

„Kovesi, vă spun eu, în nume personal, nu știu care e poziția altora din partid, dar eu, Radu Popa, cred că se bate pentru independența justiției”, a afirmat Radu Popa, citat de știripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii