Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congres PSD, ziua a doua “Confruntare între baronii locali Marian Oprişan şi Nicuşor Constantinescu pe funcţia de vicepreşedinte al regiunii Sud-Est”

ro

20 Apr, 2013 10:20 1916 Marime text
In cea de-a doua zi a lucrarilor Congresului, social democratii urmeza sa-l reconfirme pe Victor Ponta in fruntea partidului si sa aleaga componenta Biroul Permanent National. Miza o reprezinta functiile de vicepresedinte la nivel regional - functii care ar putea reprezenta o rampa catre sefia viitoarelor regiuni de dezvoltare. Victor Ponta si Liviu Dragnea au trasat deja favoriti impusi pentru cel opt functii pe regiuni de dezvoltare, insa mai pot aparea surprize. Lupta cea mai strinsa se poarta pentru functia de vicepresedinte al regiunii Sud Est, unde principalii adversari sunt Marian Oprisan si Nicusor Constantinescu.

Victor Ponta il sustine pe Marian Oprisan impotriva liderului PSD Constanta care a intrat in conflict cu actuala conducerea a PSD dupa ce a criticat decizia ministrului Liviu Voinea in problema arieratelor. Pe acest fond, Nicusor Constantinescu a pierdut si sefia Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), Oprisan fiind impus la interventia lui Liviu Dragnea.
Citiţi continuarea AICI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii