Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congres PSD. Toate candidaturile au fost validate. Cine şi-a retras candidatura. Declaraţiile lui Liviu Dragnea

ro

09 Mar, 2018 14:40 1264 Marime text
Toţi cei care şi-au exprimat dorinţa să candideze la Congresul PSD vor fi trecuţi pe buletinele de vot, a anunţat vineri preşedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

"Astăzi au fost câteva hotărâri adoptate în Comitetul Executiv Naţional al PSD. Am propus colegilor mei să se aprobe şi candidaturile care nu îndeplineau toate condiţiile, pentru cei patru colegi, respectiv doamna Andronescu, domnul Bănicioiu, amândoi pentru funcţia de preşedinte executiv, domnul Cătălin Rădulescu, pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Sud, şi domnul Codrin Ştefănescu, pentru funcţia de secretar general. Deci avem 24 de candidaţi aprobaţi. Toţi cei care şi-au exprimat dorinţa să candideze vor fi trecuţi pe buletinele de vot", a declarat Dragnea după Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Totodată, liderul PSD a precizat că au fost aprobate propunerile de modificare la statut. "De asemenea, organizarea şi desfăşurarea Congresului de mâine. S-a stabilit preşedintele Comisiei de numărare a voturilor - (...) domnul Manda. (...) Au solicitat şi s-a aprobat instantaneu să fie observatori din partea candidaţilor care candidează la funcţiile naţionale. Erau stabiliţi câte doi, eu am făcut propunerea să se aprobe cel puţin câte unul pe regiune, doar să fie membri de partid şi delegaţi la Congres, ca să nu vină din afara partidului", a spus Dragnea.

Potrivit preşedintelui PSD, Daniel Florea şi-a retras candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte PSD la regiunea Bucureşti - Ilfov. "Domnul Daniel Florea şi-a retras candidatura (...) A explicat că (...) pentru a rămâne armonie în organizaţie", a spus Dragnea.

Totodată, întrebat dacă mandatul său de preşedinte al PSD va fi prelungit, Dragnea a răspuns: "Eu sunt în mandat".

Sursă foto: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii