Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conflict violent între doi medici la Secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Vâlcea

ro

16 Jan, 2016 15:40 2553 Marime text
Un conflict violent între doi medici a izbucnit sâmbătă la Secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, unul dintre aceştia fiind rănit. 

"Am fost solicitaţi să intervenim la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea unde a avut loc un conflict violent între doi medici chirurgi, C.P. şi E.B., în urma căruia unul a necesitat intervenţii chirurgicale. Procuratura a preluat cercetarea cazului şi vom reveni cu detalii pe parcursul anchetei", a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu. 

Surse din cadrul anchetatorilor au afirmat că în cursul zilei de sâmbătă între medicii chirurgi Constantin Ploscaru şi Emil Bărbulescu a avut loc un conflict în privinţa folosirii sălii de operaţie. Astfel, medicul Emil Bărbulescu şi-a manifestat intenţia de a opera un pacient care ar fi fost diagnosticat cu HIV pozitiv, fapt care l-a nemulţumit pe colegul său Constantin Ploscaru. 

Potrivit surselor citate, Ploscaru a intrat în sala de operaţii şi i-a cerut lui Bărbulescu să sisteze de urgenţă intervenţia. Acesta a refuzat, iar, după un schimb de replici, Ploscaru ar fi luat un bisturiu cu care şi-a înjunghiat lângă carotidă colegul, au explicat sursele. 

Medicul Bărbulescu a fost de urgenţă intubat şi se află la reanimare, în timp ce Constantin Ploscaru este audiat, au precizat sursele citate.
 
www.agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii