Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferință dedicată lansării oficiale a viitoarei Agende strategice pentru cercetare și inovare pentru Marea Neagră

ro

08 May, 2019 11:13 1222 Marime text
Ministerul Cercetării și Inovării din România și Institutul Național de Geologie și Geoecologie Marină - GeoEcoMar vor organiza la București în perioada 8-9 mai 2019 Conferința la nivel înalt "Dezvoltare Durabilă la Marea Neagră". Conferința este dedicată lansării oficiale a viitoarei Agende strategice pentru cercetare și inovare pentru Marea Neagră și a primelor discuții și planuri de implementare practică a acesteia.

Potrivit unui comunicat al GeoEcoMar, acest eveniment face parte din Programul oficial al Președinției Române a Consiliului UE. Conferința va oferi statelor riverane Mării Negre și Republicii Moldova oportunitatea de a discuta, adopta și stabili pașii viitori pentru Agenda strategică de cercetare și inovare pentru Marea Neagră. Suntem onorați să avem sprijinul Comisiei Europene și al Serviciulului European de Acțiune Externă (SEAE) în organizarea acestei conferințe.

„Conferința va avea loc la București și va începe în după- amiaza zilei de 8 mai, iar pe 9 mai se va derula pe parcursul întregii zile. Pentru cei care sunt interesați să descopere modalități și planuri de promovare a eco-turismului în Rezervația Biosferei Delta Dunării, va fi organizată o excursie pe teren în perioada 10-11 mai pe coasta Deltei Dunării. Pentru acest al doilea eveniment sunt disponibile un număr limitat de locuri” - mai transmite sursa citată.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii