Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea MAI discută azi despre actualizarea listelor electorale

ro

18 Aug, 2012 11:13 1085 Marime text

Conducerea Ministerului Administratiei si Internelor s-a reunit azi dimineata pentru a discuta despre stadiul privind actualizarea listelor electorale, relateaza Agerpres.

"Avand in vedere ca marti, la sedinta Curtii Constitutionale, Guvernul a primit termen pentru a inainta acea evaluare privind reactualizarea listelor pana pe data de 10 iulie, voi purta o discutie cu colegii de la administratie legat de stadiul acestei actiuni", a declarat ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, inaintea sedintei.


Plenul Curtii Constitutionale a decis, marti, in vederea asigurarii solutionarii cu celeritate a cauzei si pentru a evita prelungirea situatiei de instabilitate politica ce se rasfrange direct asupra economiei nationale, sa dispuna preschimbarea termenului de dezbatere acordat in privinta referendumului de la data de 31 august la 21 august.


CCR a luat in discutie marti cererea de preschimbare a termenului de judecata stabilit pentru examinarea respectarii procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 29 iulie pentru demiterea presedintelui Romaniei si confirmarea rezultatelor acestuia, cerere formulata de presedintele suspendat Traian Basescu.


Comisia Centrala pentru Recensamantul Populatiei si a Locuintelor 2011 se reuneste luni, la ora 13.00, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor.


Lucrarile Comisiei vor fi conduse de ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, in calitate de presedinte al acesteia.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13045062-conducerea-mai-discuta-sambata-despre-listele-electorale.htm

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii