Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Cambridge School, despre accidentul în care a fost implicat microbuzul școlii

ro

22 Feb, 2016 12:35 3556 Marime text
Un accident rutier a avut loc, în această dimineaţă, la intersecția străzilor Mihăileanu cu Vladimirescu. Accidentul s-a produs între un microbuz Cambrige şi un autoturism marca Volkswagen. 
 
În urma impactului, nouă copii au fost răniţi. Şase dintre aceştia prezintă traumatisme minore, ceilalţi trei fiind duşi la spital pentru investigaţii.
 
În acest context, vă prezentăm declaraţia unității de învățământ cu privire la accidentul de astăzi: „Din fericire, toată lumea este teafără! Astăzi, 22 februarie, în jurul orei 8.00, unul din microbuzele școlii noastre a fost implicat într-un accident rutier, produs la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Mihăileanu. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ. Poliţiştii de la Serviciul Rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului, însă acceptăm faptul că, deși are o experință de peste 40 de ani, conducătorul microbuzului, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu celălalt autoturism. 

La locul accidentului, cadrele medicale au acordat asistenţă celor implicați şi i-au transportat pe copii la spital pentru investigaţii suplimentare. Toată lumea este teafără”. Vor fi luate extra - măsuri de siguranță pentru a preveni astfel de evenimente.

Citeşte şi Microbuz şcolar, implicat într-un accident la intersecţia străzilor Mihăileanu cu Tudor Vladimirescu  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii