Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codruța Constantinescu, „check in„ în Washington

ro

30 Jan, 2014 11:52 2795 Marime text
Aproape de finalul permisiunii acordate, de procurorii DNA Constanța, presedintelui Consiliului Județean, Nicușor Daniel Constantinescu, de a pleca din țară, Codruța Constantinescu, soția lui Nicușor Daniel Constantinescu, este în Washington.

Cel putin asta reiese din datele puse la dispozitie de Faceebok, unde Codruta Constantinescu a dat „check in„ în Hank's Oyster Bar, 1624 Q St. NW, Washington, District of Columbia 20009. Având în vedere acest aspect, bănuim că Nicușor Daniel Constantinescu se află în Washington împreună cu soția sa.
Amintim că șeful CJC este cercetat de DNA pentru şase infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul avantaje patrimoniale sau nepatrimoniale, cu consecinţe deosebit de grave. 
La jumătatea lunii, procurorii au decis să-i interzică șefului CJC să părăsească țara pentru o perioadă de 30 de zile. Tot atunci, DNA Constanța a hotărât să-i permită lui Nicuşor Daniel Constantinescu părăsirea țării pentru o scurtă perioadă în vederea efectuării unor proceduri medicale.
Astfel, șeful CJC a plecat în SUA. Conform DNA, interdicția șefului CJC reîncepe din data de 1.02.2014 și expiră la data de 13.02.1014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii