Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnați la închisoare pentru comiterea de infracțiuni, încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă

ro

26 Mar, 2018 10:23 1348 Marime text
Șase bărbați din județul Constanța, condamnați la închisoare cu executare pentru comiterea mai multor infracțiuni au ajuns la Penitenciarul Poarta Albă. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Chirnogeni au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Chirnogeni, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1an și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un 4 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
Bărbații au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii