Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnare cu executare pentru un tulcean care a oferit mită unui polițist

ro

02 Mar, 2018 10:33 2263 Marime text
La data de 01.03.2018, Curtea de Apel Constanţa  a respins ca nefondate apelurile părţilor şi a menţinut hotărârea Tribunalului Tulcea privind condamnarea inculpatului Lazăr Marian la o pedeapsă de 1 an și 9 luni  închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită şi obligă inculpatul la  plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în valoare de 1.100 lei.

Hotărârea este definitivă.

În fapt, la data de 04.03.2016 a fost înregistrat la Direcția Generală Anticorupție (D.G.A) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Tulcea denunţul formulat de un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie al comunei Topolog, județul Tulcea, cu privire la faptul că, Lazăr Marian, din localitatea Măgurele, județul Tulcea, i-a promis acestuia o sumă de bani pentru a nu-și îndeplini îndatoririle de serviciu, mai exact pentru a nu lua măsuri legale împotriva soţiei sale, care fusese depistată în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.
           
Ofițerii D.G.A. - S.J.A. Tulcea au fost delegați de către procuror să desfășoare mai multe activități procedurale în acest caz.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii