Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul pentru șefia ANI se reia, după ce toți candidații au picat

ro

03 Sep, 2015 22:19 1305 Marime text
 
 
Concursul pentru șefia Agenției Naționale de Integritate (ANI) va fi reluat, după ce niciunul dintre cei trei candidați, inclusiv actualul șef interimar, nu a promovat proba scrisă, informează romanialibera.ro. 

Vicepreşedintele ANI, Bogdan Stan, care conduce interimar instituţia, după demisia lui Horia Georgescu, şi ceilalţi doi candidaţi înscrişi în cursa pentru funcţia de preşedinte al ANI, Claudiu Platon şi Ionel Gârleşteanu, au fost respinşi, la sfârșitul lunii august, la proba scrisă, din cadrul concursului pentru șefia ANI.

Claudiu Platon şi Ionel Gârleşteanu au depus contestații, care le-au fost respinse, potrivit rezultatelor afișate pe site-ul Consiliului Național de Integritate (CNI).

Consiliul va relua procedura de selecție pentru desemnarea unui președinte al ANI în următoarele zile, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanții ANI.

La concurs, candidații susțin o probă scrisă, din legislație, care este eliminatorie, iar apoi un interviu în care trebuie să prezinte planul de management pe termen scurt și mediu privind organizarea și funcționarea ANI.

Bogdan Stan, Petre Claudiu Platon şi Ionel-Ion Gârleşteanu şi-au depus dosarele pentru funcţia de preşedinte al ANI, postul fiind liber după ce Horia Georgescu a demisionat, în martie, fiind acuzat de procurorii DNA în dosarul despăgubirilor ilegale de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).


Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: pressalert.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii