Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul Național „Mascota SNAC“, organizat de Colegiul „Regina Maria“ din Constanţa

ro

20 Mar, 2015 13:02 1871 Marime text
În luna martie elevii și profesorii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanța vor derula activități de voluntariat în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC).

Scopul activităților îl constituie promovarea voluntariatului  în rândul elevilor, cu suportul părinţilor şi al cadrelor didactice. Obiectivele sunt: încurajarea participării elevilor la acţiuni de voluntariat, implicarea elevilor în viaţa comunităţii locale, însuşirea de valori civice precum solidaritatea, implicarea şi munca în echipă.
           
„Mascota SNAC” este o activitate care se adresează celor din învăţământul preuniversitar, organizaţi în echipe mixte voluntari-beneficiari, motiv pentru care elevii clasei a IX-a B vor vizita în data de 20 martie 2015 copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța pentru realizarea mascotelor din materiale reciclabile (textile, plastic, hârtie, carton, pluş, piele), folosind diferite tehnici. Activitatea se va finaliza cu un portofoliu de fotografii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii