Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul judeţean de matematică, Rural Math, a ajuns la cea de-a X-a ediție

ro

24 May, 2012 23:52 2233 Marime text

Duminică, 27 mai 2012, se va desfăşura la Liceul Teoretic Mihai Viteazul, Structura cu clasele I-VIII Sinoe, etapa finală a concursului judeţean de matematică Rural Math. La această competiţie vor participa 130 de elevi de gimnaziu de la şcoli din mediul rural al judeţului Constanţa, riguros selectaţi în urma concursului organizat la nivelul fiecarui sector metodic.

Concursul este organizat de Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa şi se află la a X-a ediţie. Obiectivele principale ale concursului sunt reprezentate de depistarea şi stimularea elevilor capabili de performanţă din mediul rural, promovarea spiritului de competiţie, întărirea culturii profesionale a cadrelor didactice de specialitate. Participarea la acest concurs reprezintă o oportunitate pentru elevi de a-şi cunoaşte judeţul din perspectiva istoriei, geografiei, culturii si civilizaţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adriana 26 Aug, 2012 22:13 Este greu la acest concurs . Am participat si eu si inca 3 fete din scoala cu clasele I-VIII Cochirleni( eu trec eram o fata de a6a , una de a7a si 2 de a8a) . Nu stiu cate persoane care vor citi stiu de acest sat . dar e bine ca am participat ca nu multe persoane au ocazia , nu ?