Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurenții Olimpiadei Naţionale de Ştiinţe pentru Juniori, în vizită la RAJA SA

ro

17 Jul, 2012 22:28 1342 Marime text

Deşi pentru cei mai mulţi dintre şcolari vacanţa a început, totuşi pentru elevii dornici şi capabili de competiţie şi performanţă şcolară, aceasta se lasă puţin aşteptată.

După două zile de probe, pentru cei 118 elevi şi 40 de cadre didactice care participă la Olimpiada Naţională de Ştiinţe pentru Juniori a sosit momentul îmbinării „plăcutului cu utilul". Astfel, gazdele au pregătit mâine, 18 iulie 2012, un program în care elevii şi dascălii să cunoască o parte din patrimoniul istoric, cultural şi spiritual dobrogean.

Primul obiectiv va fi Staţia de epurare - Constanţa Nord, aflată la intrarea în staţiunea Mamaia, cea mai modernă şi mai mare staţie de epurare din ţară, urmând ca în a doua parte a zilei să viziteze Cetatea Histria, prima colonie greacă de pe ţărmul de vest al Mării Negre şi cel mai vechi oraş de pe teritoriul României, Mănăstirea „Sfântul Iona Casian" şi, nu în ultimul rând, Cheile Dobrogei.

Festivitatea de premiere se va desfăşura joi, 19 iulie 2012, începând cu ora 10.00, în Aula Magna a Universităţii „Ovidius" Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii