Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurenţii care merg în semifinala Vocea României. Constanţa este reprezentată de Alex Florea

ro

05 Dec, 2015 09:04 5424 Marime text
Din cei 16 concurenţi care au încercat, aseară, să impresioneze juriul şi pe telespectatorii emisiunii Vocea României, doar jumătate dintre aceştia s-au calificat în semifinale. Săptămâna viitoare va fi difuzată semifinala show-ului, iar pe 18 decembrie va fi desemnat marele câştigător, care va pleca acasă cu suma de 100.000 de euro.
 
Cine a mers mai departe în concurs aseară
 
Din echipa lui Tudor Chirilă, Tincuţa Fernea (favorita publicului) şi Cristina Bălan (aleasă de Tudor Chirilă) au ajuns în semifinală. Cristina Lupu şi Sabina Stroe au fost eliminate.
 
Din echipa lui Smiley, merg mai departe Michael Kotcha (ales de Smiley) şi Toby Ibitoye (favoritul publicului). Larisa Ciortan şi Nora Deneş au ieşit din concurs.
 
Din echipa Loredanei Groza, cei care merg mai departe sunt Antonio Fabrizi (ales de public) şi Mihai Dragomir Rait (ales de Loredana).
 
Din echipa lui Marius Moga, Alex Florea a fost ales de public, iar Tomy Weissbuch de juratul show-ului. Delia Pitu şi Irina Pelin au fost eliminate. Precizăm că Alex Florea, care este şi actor, s-a născut în Constanţa. A fost concurent, alături de fratele său, Cristi Goaie, în cel de-al patrulea sezon al X Factor. A rămas în memoria publicului ca rocker-ul rebel care „dădea foc” sălii.  
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii