Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert în Constanţa susţinut de Corul Bărbătesc al Bisericii Adventiste

ro

18 Jul, 2014 13:24 2139 Marime text
Corul Bărbătesc din Constanţa și invitații săi sub bagheta dirijorului Silviu Dumitraşcu vor susține, sâmbătă, 19 iulie, începând cu ora 18.00, în aula Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, din strada Eliberării 1A, Constanța, concertul „Dor de cer”.

Corul Bărbătesc din Constanţa este un cor format din muzicieni profesionişti şi amatori din judeţul Constanţa debutând în urmă cu patru ani de zile și care îşi propune să reunească bărbaţi din judeţul Constanţa pentru diverse proiecte misionare muzicale la care este invitat atât în ţară, cât şi în străinătate, până în prezent susținând 28 de reprezentații.

"Concertul de sâmbătă, cu intrare liberă, este parte a unei serii de concerte în cadrul unui proiect desfăşurat până pe 09 August 2014 la Constanţa. În această perioadă, în fiecare zi de vineri şi sâmbătă, vor avea loc diverse evenimente pentru o mai bună cunoaștere a lui Dumnezeu și a comunității adventiste de ziua a șaptea din zonă", se arată într-un comunicat de presă.

Printre invitații speciali ai acestui proiect, se numără președinții regionali ai Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România (echivalenții Mitropoliților în Biserica Ortodoxă Română), dar și formații și coruri muzicale de excepție.

În acest weekend, la Constanța, se va afla şi pastorul Iosif Pașca, președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din zona Transilvania Nord.

Acesta va susține seminarul cu titlul "Dorul copilului din noi" (vineri de la ora 20.00) și de asemenea va oferi sâmbătă Sfânta Cină după finalul predicii având ca subiect părtășia creștină.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii